Croatian Apartments

 


Hrvatska obala ima svoje bisere. Jedan od najljepših je Selce – primorski gradić sa više od 110-godišnjom turističkom tradicijom. Nekoć naselje ribara i zidara Selce se tijekom zadnjih stotinjak godina pretvorilo u atraktivnu turističku destinaciju.


Selce se nalazi u životopisnoj uvali, u neposrednoj blizini Crikvenice, 35 km južnije od Rijeke, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih dijelova Jadranske obale. Blaga klima, sa više od 2500 sunčanih sati godišnje, prosječnom ljetnom temperaturom od 25°C, te godišnjim prosjekom od 14°C omogućuje ugodan boravak u svim godišnjim dobima. Čist zrak i bistro more sa prosječnom ljetnom temperaturom od 23°C i kupališnom sezonom od svibnja do listopada , te moderno uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Europsku plavu zastavu, ronilački centar sa školom ronjenja, te brojne mogućnosti za bavljenje sportovima na moru, omogućit će Vam ugodno i zabavno ljetovanje.

Uređeno šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe (folklor, koncerti, likovne izložbe, show–programi, ribarske fešte, sportski ribolov s gostima i dr.) učiniti će Vaš boravak u Selcu nezaboravnim.

Selce je, zahvaljujući svojoj klimi, poznato kao lječilište pogodno za liječenje srčanih, reumatskih i respiratornih tegoba, te fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Smještaj gostiju nudi se u 6 hotela, 2 autokampa, obiteljskim pansionima te velikom broju soba i apartmana u privatnim vilama. Osim toga. gostima je na raspolaganju velik i broj Restorana, konoba, pizzeria, bistroa, kafe-barova i slastičarnica, suvenirnice, banka, pošta, ambulanta, ljekarna, lučica za čamce, tenis i minigolf tereni, boćalište, rukometno igralište i dr.

Selce nudi mnogo, a i više. Gostoprimstvo domaćih ljudi ostati će Vam u sjećanju.

 

Dođite i uvjerite se!

Malo o Selcu